Tietoa Hoofin-palvelusta

Tietoa palvelusta

Mikä on Hoofin?

Kestävän kehityksen edelläkävijä hevosalalla


Hoofin on innovatiivinen yritys, joka on omistautunut kestävän kehityksen edistämiseen hevosalalla. Meidän missionamme on tarjota ekologisesti kestäviä ratkaisuja, jotka tukevat sekä hevosten hyvinvointia että ympäristön kestävyyttä. Ymmärrämme, että hevosalalla on kasvava tarve kestäville vaihtoehdoille, ja olemme täällä vastaamassa tähän kutsuun.

Turvallinen markkinapaikka käytetyille hevostarvikkeille

Hoofin tarjoaa turvallisen ja luotettavan markkinapaikan, jossa hevosharrastajat voivat ostaa ja myydä käytettyjä hevostarvikkeita. Tämä ei ainoastaan edistä kiertotaloutta, vaan myös tekee hevostarvikkeiden hankkimisesta edullisempaa ja saavutettavampaa kaikille. Meidän alustamme varmistaa että saat tuotteen, jonka ostit tai rahasi takaisin!

Pop up -kirppikset

Lisäksi järjestämme säännöllisesti pop up -kirppiksiä, jotka tuovat yhteen hevosalan harrastajat ja ammattilaiset. Nämä tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kierrättää itselle ylimääräinen hevostavara sekä löytää itselle tarpeellisia aarteita. Pop up -kirppistemme sydämessä on yhteisöllisyys ja kestävän kulutuksen edistäminen.

Kestävyyttä edistävä konsultointi spesifisti hevosalalle

Hoofin ei pysähdy pelkästään tuotteiden kierrätykseen. Tarjoamme myös konsultointipalveluita hevosalan yrityksille, jotka haluavat integroida kestävän kehityksen periaatteita omaan toimintaansa. Autamme yrityksiä tunnistamaan ja toteuttamaan kestäviä käytäntöjä, jotka eivät ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia, vaan myös parantavat brändin imagoa ja taloudellista suorituskykyä.

Liity mukaan matkalle kohti kestävämpää hevosalaa

Hoofin on enemmän kuin vain yritys; se on liike, joka pyrkii muuttamaan hevosalaa sisältä päin. Kutsumme sinut osaksi tätä muutosta, olitpa sitten hevosenomistaja, hevosalan ammattilainen tai vain hevosmaailman ystävä. Yhdessä voimme tehdä hevosalasta kestävämmän, eettisemmän ja inklusiivisemman kaikille.

Tervetuloa mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta hevosalalle!

Terkuin,
Hoofin tiimi
Erika & Nina & Jutta