Tietoa Hoofin-palvelusta

Miten palvelu toimii

Hoofin haluaa tarjota kestävän, edullisen ja turvallisen vaihtoehdon varusteiden vaihdantaan. Ostajan ja myyjän väliset tilisiirrot hoituvat suojatusti kansainvälisesti tunnetun ohjelmisto- ja maksunvälityspalvelutarjoajan Stripen kautta.  

Seuraavat kohdat tarkentavat vielä Hoofinin toimintaperiaatteita: 
 
1. Rekisteröidy palveluun osoitteessa hoofin.fi. Rekisteröityminen onnistuu sähköpostin avulla tai voit halutessasi kirjautua kätevästi Facebook -tunnuksellasi. 
 
2. Jos haluat asettaa tarvikkeitasi myyntiin, sinun tulee syöttää profiilistasi löytyviin maksutietoihin tilinumerosi maksujen vastaanottamista varten.  
 
4. Halutessasi ostaa sivustolta, maksu onnistuu kätevästi suojatun pankkiyhteyden avulla syöttämällä pankkikorttisi tiedot. Älä huoli - tietosi ovat tallessa Stripella, eikä edes esimerkiksi Hoofin -tiimikään pääse niihin käsiksi.  
 
5. Halusimme tehdä käyttöliittymästämme mahdollisimman helppokäyttöisen, joten sivustomme opastaa koko osto- tai myyntiprosessin läpi. Muista kurkata myös profiilin postilaatikkoon!  
 
6. Alustamme tarjoaa myös sisäänrakennetun chat -ominaisuuden ostajan ja myyjän välistä kommunikointia varten. Tällä chatilla voit esimerkiksi antaa puhelinnumerosi myyjälle, jotta hän voi postittaa tuotteen, sillä automaattisesti tätä ei voi ilmoittaa oston aikana. 

7. Myyjän on 3 vuorokauden kuluessa hyväksyttävä ostopyyntö. Jos ostopyyntöjä on tullut useampia, hänen on valittava näistä yksi. Mikäli myyjä ei hyväksy pyyntöä, katevaraus purkaantuu ja raha palautuu ostajalle automaattisesti. Ei siis huolta, jos myyjä hylkää pyyntösi tai ei ehdi vastaamaan siihen, rahasi eivät ole kadonneet. 

8. Muistathan myös tuotteen vastaanottaessasi merkitä tuote saapuneeksi, jotta myyjä saa myös maksun tuotteestaan ajallaan. 
 
Tuotteiden listaus ei siis maksa mitään, mutta ostajan löytyessä ja kauppojen syntyessä Hoofin pidättää kymmenen prosenttia (10%) tuotteen myyntihinnasta, tai vähintään 2€. Palvelumaksu mahdollistaa jatkuvan asiakastuen ja maksujen turvallisuuden ensirekisteröitymisestä lähtien.  
 
Mukavaa että olet kiinnostunut käyttämään Hoofinia. Vinkkaa myös kaverillesi, jos varastot notkuvat ylimääräisistä hevostarvikkeista!