top of page

All Inclusive -palvelu

All Inclusive -palvelu käytettyjen hevostarvikkeiden myyntiin sopii henkilöille, jotka haluavat päästä kerralla eroon suuremmasta määrästä laadukkaita sekä hyväkuntoisia tarvikkeita. Toimitat vain tavarat, ja me hoidamme loput!

f18b4c0c-9553-4459-a363-cb79f6766a1d.jpg

Helppoa ja vaivatonta

All Inclusive -palvelussa sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Palvelu sisältää tuotteiden hinnoittelun, myymisen ja tuottojen tilityksen säännöllisesti. 

Tarvikkeet on mahdollista toimittaa tiettyihin hevosalan tapahtumiin, varastollemme Jämsään tai postittaen. Lisäksi järjestämme säännöllisesti drop off -päiviä pääkaupunkiseudulla. Kysy rohkeasti lisää erilaisista toimitusmahdollisuuksista.

Hinnasto

All Inclusive -palvelussa myyntipaikkamaksua ei ole. Myydyistä tuotteista pidätetään 40% provisio. 

Palvelua käyttämällä saat turhat tarvikkeesi myyntiin Suomen suurimpiin hevosalan tapahtumiin. Lisäksi myymme tarvikkeita myös verkossa. Verkkomyynnissä me hoidamme postituksen sekä kaikki muut käytännön asiat. 

“Minulla oli paljon hevostarvikkeita, jotka halusin myydä eteenpäin ja koin ihanan helpoksi sen, että sain antaa kaikki tavarat yhteen paikkaan välitykseen.
 
Vein tavarat sovittuun paikkaan ja luovutin ne, minkä jälkeen olenkin voinut vain nauttia tuotoista!
 
Minusta myyntiprovisio on oikeassa suhteessa siihen nähden, minkä työn Hoofin tekee tavaroitteni kanssa ja olen ollut tyytyväinen tuottoon tavaroistani. "

All Inclusive -asiakas, 2024

Ennen ilmoittautumista

Varmistathan, että tavarasi ovat ehjiä, puhtaita ja käyttökuntoisia sellaisenaan. Yksittäisen tarvikkeen arvon käytettynä tulisi olla vähintään 10 euroa. Luethan alta sopimusehdot huolellisesti ennen ilmoittautumistasi.

Ilmoittautumisen jälkeen

Otamme yhteyttä sinuun kolmen arkipäivän kuluessa. Saatamme esittää joitakin lisäkysymyksiä. Päätös myyntiinotosta tehdään annettujen tietojen perusteella. 

Vielä epävarma? Kysy
meiltä lisää!

Hoofin-tiimi vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin sekä kertoo palvelusta lisää. Voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse info@hoofin.fi.

Ilmoittaudu mukaan!

Tutustuthan yllä oleviin sopimusehtoihin ennen ilmoittautumista. Jos sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page