top of page

All Inclusive -palvelun sopimusehdot

Tutustu sopimusehtoihin huolellisesti ennen ilmoittautumistasi. Sopimusehdot on laadittu molempien osapuolien turvaksi.

Myyntipaikan hinnasto

Paikkamaksua ei ole, Hoofin veloittaa palvelun mukaisen (40%) provision myydyistä tuotteista. 

 

Hoofinin pidättämä provisio vähennetään myynnin tilityksen yhteydessä. 

Tilitys

Tilitykset myyjälle suoritetaan, kun myyjän osuus ylittää sata euroa (100€). Jos tämä summa ei ylity myyntijakson aikana, tilitys suoritetaan myyntijakson päätteeksi.

Hoofin tekee tilityksen ainoastaan suoraan pankkitilille. Toimitamme myydyistä tuotteista raportin sähköpostitse.   

Vastuu

Käsittelemme tavaroitasi huolellisesti ja kunnioittaen, kaikki tuotteet ovat ylhäällä järjestelmässämme. Tavaroita säilytetään kuivassa sekä lämpimässä varastossa. Emme kuitenkaan vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta. 

 

Varatessaan myyntipaikan, myyjä sitoutuu noudattamaan All Inclusive -palvelun ohjeita ja sääntöjä. Ohjeiden ja sääntöjen noudattamatta jättäminen tai epäasiallinen käyttäytyminen voivat johtaa myyntipaikan vuokrauksen ennenaikaiseen päättymiseen. 


Hoofin pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Tavaroiden toimitus

Tavarat voi toimittaa Hoofinille postitse, erikseen ilmoitettuihin tapahtumiin, tai Hoofinin varastolle Jämsään. Järjestämme myös drop off -päiviä pääkaupunkiseudulla. Kysy lisää eri toimitustavoista. 

 

Myymättömät tavarat

Mahdolliset myymättä jääneet tavarat tulee noutaa myyntijakson päätyttyä. Tavarat voidaan myös postittaa, postimaksu vähennetään myyjälle tilitettävästä summasta. Jos myyjälle ei ole tilitettävää, myyjä maksaa postimaksun Hoofinin pankkitilille. 

 

Myymättä jääneet tuotteet voi myös lahjoittaa Hoofinille. 

Myyntijakson pituus

Myyntijakson pituus on viisi (5) kuukautta. Myymättä jääneiden tavaroiden luovutus myyjälle tapahtuu kahden viikon kuluessa myyntijakson päättymisen jälkeen myyjän valitsemalla tavalla. Erityistilanteet sovittavissa erikseen.

Myyntijakson aikana tavaroita myydään eri hevosalan tapahtumissa pop up -kirppiksillä, Hoofinin markkina-alustalla sekä eri sosiaalisen median alustoilla. 

Tavaroiden hinnoittelu

Hinnoittelemme kaikki tavarat puolestasi. Vertailemme tavaroiden hintoja uutena, sekä käytettynä myytyjen tavaroiden toteutuneita myyntihintoja. Hintavertailu suhteutetaan tavaran kuntoon. 

bottom of page