top of page
0P7A3274.jpg

Hoofin

Siirry käytettyjen hevostarvikkeiden markkina-alustalle

Mikä on Hoofin?

Hoofin on innovatiivinen yritys, joka on omistautunut kestävän kehityksen edistämiseen hevosalalla. Meidän missionamme on tarjota ekologisesti kestäviä ratkaisuja, jotka tukevat sekä hevosten hyvinvointia että ympäristön kestävyyttä.

Home: Headliner

Palvelut

Tarjoamme kattavia kestävyyspalveluita hevosalalla, niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Palvelumme auttavat asiakkaitamme toteuttamaan kestävän kehityksen periaatteita toiminnassaan.

Markkina-alusta

All Inclusive

Yrityksille

Näyttökuva 2024-04-30 172034.png

Myy ja osta käytettyjä hevostarvikkeita turvallisesti

Luotettava alusta, jolla hevosharrastajat voivat ostaa ja myydä käytettyjä hevostarvikkeita. Alusta tekee hevostarvikkeiden hankkimisesta edullisempaa ja saavutettavampaa kaikille. 

Näyttökuva 2024-04-30 172235.png

Haluatko kerralla eroon suuremmasta määrästä hevostarvikkeita?

All Inclusive on siis palvelu juuri sinulle! Toimitat vain meille käytetyt hevostarvikkeesi, ja me hoidamme loput. 

Näyttökuva 2024-04-30 172915.png

Konsultointipalvelut

Tarjoamme konsultointipalveluita hevosalan yrityksille, jotka haluavat integroida kestävän kehityksen periaatteita omaan toimintaansa.

IMG_5814.png

Tätä Hoofin tekee

Hoofin tarjoaa erilaisia palveluita hevosalan harrastajille sekä yrityksille kestävyysteemaa kunnioittaen. Palveluihimme kuuluu kaikille avoin markkina-alusta, jossa hevosharrastajat voivat ostaa ja myydä käytettyjä hevostarvikkeita. Tämä ei ainoastaan edistä kiertotaloutta, vaan myös tekee hevostarvikkeiden hankkimisesta edullisempaa ja saavutettavampaa kaikille. Meidän alustamme varmistaa että saat tuotteen, jonka ostit tai rahasi takaisin!

Käytettyjen hevostarvikkeiden myyntiin on myös tarjolla on All Inclusive-palvelu, jota käyttämällä on helppoa päästä eroon suuremmasta määrästä hevostarvikkeita kerralla. Palvelu mahdollistaa osallistumisemme Pop up -kirppiksien voimin Suomen suurimpiin hevosalan tapahtumiin, mikä tuo edulliset hevostarvikkeet yhä useamman saataville. 

Hoofin ei pysähdy pelkästään tuotteiden kierrätykseen. Tarjoamme myös konsultointipalveluita hevosalan yrityksille, jotka haluavat integroida kestävän kehityksen periaatteita omaan toimintaansa. Autamme yrityksiä tunnistamaan ja toteuttamaan kestäviä käytäntöjä, jotka eivät ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia, vaan myös parantavat brändin imagoa ja taloudellista suorituskykyä.

Liity mukaan matkalle kohti kestävämpää hevosalaa

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme edistää kestävää kehitystä yhdessä.

Hoofin Oy, Arontie 30, 42100 Jämsä

040 123 4567

Kiitos yhteydenotostasi!

Home: Contact

Liity postituslistallemme ja saat ajankohtaisimmat uutiset Hoofinin toiminnasta

Kiitos tilauksestasi!

bottom of page